Verwen de huid

10 tips voor een mooie huid & een ontspannen lichaam

In dit artikel geven we je tien geweldige tips voor een zuivere en mooie huid. Naast verschillende producten die op de markt worden aangeboden, is het vaak onze levensstijl die een positief of negatief effect heeft op onze huid. Neem daarom de volgende tips ter harte als je niet alleen intern, maar ook extern wilt stralen.
Inhoudsopgave

pillowLY Kussen voor nekondersteuning en pijnverlichting

Begin je dag met een geweldig gevoel. Ons kussen van traagschuim is gevuld met hoogwaardig blauw geltraagschuim dat gepersonaliseerde ondersteuning biedt aan je hoofd, nek en schouders, pijn verlicht en je slaap verbetert.

€29,79

Top product

Rustige slaap

Slaap is ook verantwoordelijk voor een vitale huid, dus het is wenselijk om op regelmatige tijden en op gepaste tijden te gaan slapen. Het is goed voor de gezondheid van de huid en heeft een vitaliserend effect.

Gezonde levensstijl

Het is duidelijk: te veel alcohol en tabak zijn giftig voor de huid en de gezondheid. Daarom is het onvermijdelijk om je levensstijl volledig te veranderen of op zijn minst het gebruik binnen de perken te houden, zodat de huid kan regenereren.

Massagesessies

Een bezoek aan een masseur is ook belangrijk voor de huid en zorgt voor een zachte en ontspannen huid. Bovendien worden spanningen verlicht en neemt het algemene welzijn toe.

Voldoende lucht

De conditie van de huid is afhankelijk van de lucht, want droogte van de lucht en slecht geventileerde ruimtes kunnen de gezondheid van de huid, of pH, negatief beïnvloeden en de beschermende functie van de huidlaag aantasten. Daarom zijn wandelingen belangrijk, evenals het regelmatig luchten van ruimtes.

Vitaminerijk dieet

Niet alleen het immuunsysteem heeft baat bij vitamines, maar ook de huid gaat stralen van een vitaminerijk dieet. Vooral vitamine C is goed voor de gezondheid van de huid.

Ontspannende muziek in het dagelijks leven

Een ontspannen lichaam betekent ook een evenwichtige geest, dus het is handig om ontspanningsmuziek in je dagelijkse routine op te nemen om je lichaam en geest in een kalme balans met elkaar te houden.

Gelach

Lachen is een beproefd geneesmiddel tegen veel klachten, omdat bij lachen zogenaamde gelukshormonen, endorfine genaamd, vrijkomen en de productie van stresshormonen wordt beperkt.

Geuren

Ook bepaalde prikkels voor onze zintuigen kunnen het lichaam ontspannen en kalmeren. Geurkaarsen en verschillende oliën hebben een stimulerend effect op het autonome zenuwstelsel en bieden het lichaam de nodige time-out van de dagelijkse stress.

Sociale interactie

Omdat wij mensen sociale wezens zijn die afhankelijk zijn van interactie met de buitenwereld, is het belangrijk om aandacht te besteden aan regelmatige ontmoetingen met vrienden om positieve herinneringen te hebben voor het dagelijks leven.

Sport

Sport is ook een vorm van medicijn om het lichaam te ontspannen, zij het met fysieke inspanning. Sport maakt ook endorfine vrij, wat goed is voor de lichamelijke ontspanning en gezondheid.

Dr Botanicals Etherische olie Diffuser

Dr Botanicals Bio-BalanceAroma Diffuser is een nieuw technologietherapie-apparaat dat aromatherapie, lichttherapie en een luchtreiniger samenbrengt.

€30,00

Top product
Inhoudsopgave

Naissance "Knotty but Nice" – Massageolie 250 ml

Aangenaam op elkaar afgestemd. Gemaakt van een combinatie van sensuele etherische oliën druivenpitolie als basis.

€14,00

Top product

Biotiva Biologische avondthee

Bio abend tee bevat 100% zuivere gedroogde citroenmelisse, bramenblaadjes, citroengras, kamille, valeriaanwortel, hopbloesems, coniferen en rozenblaadjes uit de biologische landbouw.

€12,89

Top product

Kukka Mandarijn Essentiële Olie voor Diffuser

BLIJF UPLIFT MET MANDARIN ESSENTIËLE OLIE VOOR DIFFUSER. Zoet, pittig en energiek, onze mandarijnolie helpt een slecht humeur en een vermoeide geest op te vrolijken.

€14,99

Top product

Beoordeel dit artikel

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit kan ook interessant zijn...

Lichaams- en gezichtsverzorging

Verwen de huid

Sauna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *